Betrouwbaar

Expertise

Flexibel

Duurzaam

Vanuit een behoefte aan maatwerk heeft A&D al haar activiteiten toegespitst op totaaloplossingen van maatwerk in het interieur, zowel voor bedrijven als particulieren en organisaties. Door in de spelen op de wensen en behoeftes van de klant te realiseren wij interieurs met een uniek karakter. Aandacht voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat en een duurzaam interieur, die ontstaan door vakmanschap, hebben binnen ons bedrijf de hoogste prioriteit. Door onze jarenlange ervaring en een groot oplossend en creatief vermogen, zorgen wij voor een eindproduct dat bij u past. A&D Interieurbouw heeft een zeer loyale klantenkring door het opbouwen van een sterke reputatie en maatgevende referenties. Omdat er waargemaakt wordt wat wij beloven, zijn wij in alle opzichten betrouwbaar en worden klanten gezien als een waardevol begrip.

Ons bedrijf bestaat uit gedreven werknemers, die hun vak begrijpen en goed inspelen op de behoefte van de klant. Zij voorzien u van advies en geven u toegang tot een omvangrijk netwerk aan kennis. Zo voeren onze meubelmakers hun werk vakkundig uit binnen de wensen van de klant, waarbij zij rekening houden met de planning en het budget. Omdat wij een compact bedrijf zijn, is er altijd direct contact met de mensen die nodig zijn. Dit resulteert in korte communicatielijnen, duidelijkheid en persoonsgerichte aandacht voor de klant.

Opdrachten worden met de modernste machines in onze eigen werkplaats vervaardigd. A&D denkt met u mee over oplossingen en de planning, zodat het werk altijd op het juiste moment wordt uitgevoerd en opgeleverd. Onze gekwalificeerde vakmensen combineren hun groot oplossend vermogen met snelheid, beheersbaarheid en flexibiliteit, waardoor zij in staat zijn om projecten binnen de gewenste tijd te voltooien.

Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein De Trompet, wat bekend staat als het meest milieubewuste bedrijventerrein van Nederland. Op de Trompet wordt gebruik gemaakt van aardwarmte door middel van warmtepompen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zonnecollectoren, wat zonlicht omzet in warmte. Tevens werken wij met duurzame materialen die FSCĀ® en PEFC gecertificeerd zijn. A&D Interieurbouw is dus bereid te investeren in onze toekomst door duurzaam te ondernemen. Ons interieurbouw bedrijf zorgt voor een duurzame onderneming, waardoor het bedrijfsrendement verhoogd wordt en wij kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. Hierdoor hechten wij veel waarde aan de maatschappelijke betrokkenheid en onze toekomstgerichte visie.