A&D Interieurbouw

al ruim 25 jaar liefde en passie voor uniek interieur op maat

Uw meubelmaker voor elk gewenst project.

U bent op zoek naar een professionele partij die kan meedenken in hetgeen wat u voor ogen heeft. Bij A&D Interieurbouw begrijpen we dit. Met onze creatieve inzichten en toonaangevende referenties zijn wij in staat uw wensen te vertalen naar een duidelijk concept. Of het nu gaat om een compleet interieur, een kast op maat, een keuken op maat of een interieurontwerp. Uw wens is onze uitdaging!

Profiteer van ruim 25 jaar aan vakmanschap

  • Verleggen van grenzen en meedenken richting een perfect eindresultaat
  • Al jaren in het vak en daardoor kennisexpert op het interieurbouw vakgebied
  • Een vast team van bevlogen meubelmakers
  • Een organisatie met korte lijnen en een vast aanspreekpunt

Interieurbouwers. Creatieve denkers en doeners.

Bij A&D Interieurbouw werken ervaren vakmensen, die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Kortom, vakmannen die met passie aan uw interieur werken. Wij denken met u mee over creatieve oplossingen voor uw interieur en houden de planning scherp in de gaten. Zo heeft u de garantie dat het werk op het juiste moment wordt uitgevoerd en opgeleverd. Korte communicatielijnen en flexibiliteit voeren bij ons de boventoon, dat is onze werkwijze!

Waar maken wij onze meubels op maat?

Gevestigd te Heemskerk op het meest milieubewuste bedrijventerrein van Nederland, hoe gaaf is dat? Met de meest uiteenlopende zaagmachines, freesmachines, gereedschappen enzovoorts geven wij vorm aan uw interieur. Duurzaam materiaal wat voldoet aan de eisen van vandaag en morgen. Dat is waar wij mee werken. Zo is een lang leven voor uw meubilair gegarandeerd.

Een greep uit onze opdrachtgevers.